lørdag den 30. januar 2010

12.JAN. 2010

Jeg har ikke været sød det sidste år.
D. 12. Januar 2010 blev jeg 18 år og Haiti blev smadret fuldstændigt af en naturkatastrofe... puha, måske skal jeg overveje min opførsel fremover....
Jeg tænker på dig, Haiti.

nyt tv

Mathilde Rix


Du er min natlampe og min strømforsyning

Daníel


8 måneder +-

smag selv
for ung til at......

Dø.

Citatet

"Jeg er fed, du er grim... jeg kan tabe mig... bitch!" er pisse sjovt

Igår

Da de andre var til gymansie fest
burde jeg havde fortsat med tegnefilm
istedet endte jeg på viktoria / Westend
fulde røvhul

Internet i min opgang

Slemfyr16
Humor83svale87kraft
chokoNET

fredag den 29. januar 2010

Changes

I aften skal de fleste til gymnasie fest.
jeg skal se tegnefilm

mandag den 25. januar 2010

søndag den 24. januar 2010

fugl


Dag 24. Jan. 2010 Klokken er 16.53 og der er sne. glædelig jul

fredag den 22. januar 2010

Rig og Berømt


Alle de gange jeg har spurgt min Mystic, Magic 8-Ball, om jeg bliver rig og berømt, har den sagt, YES.... og den lyver aldrig. Så bare lige send en mail med ting du gerne vil have når jeg bliver rig.. og ja, self. må du besøge mig i mit hus i Sverige og være med i min sekt..... Så kunne jeg købe en bil , i leopard, også kunne jeg så køre lidt rundt i den på min egen ø, som skulle hedde Hawaii2 og der skulle optages ROBINSON bare i en vildere udgave hvor det gjaldt om at overleve så længe som muligt kun udstyret med en guldske og et minutur der ubevidst aldrig virker, samt et følgeskab af to muskuløse tvillinger der tager steroider.
Så kunne jeg sidde der på øen med fødderne klasket op på bordet, hænderne i sandet og drikke en fandens masse af verdens 9 dyreste flasker vand. Jeg ville have tænder så hvide som kirker i DK, før hærværk og Louise og Stine skulle komme og lave mine negle. Jeg ville have langt krøllet hår som kunne bølge i vinden og en talende fugl til at skygge for solen. Højhuse som legeplads, penge som toiletpapir, fly som legetøj og proppen en bønne i jorden som ville gro sig så stort at det tilsidst nåede himlen, så jeg kunne klatre op til kæmperne og indse at jeg bare er et lille menneske.... som har en ø, og et palads. men jeg er bare en lille krumme i forhold til de høje magter på den anden side af skyerne.
men det er self. kun hvis min mystic, magic b-ball har ret... eller hvis jeg bliver rig og syg i hovedet...................

Kodreng

Hvem kan leve uden underbukser der ligner cowboy shorts...... jeg spørger bare............ længe leve London og deres smag for Junk

lørdag den 16. januar 2010

i-m-o-r-g-e-n

I morgen skal jeg til England med min mor. Vi skal på shopping inde i London + se min lille nye fætter, Noah for første gang + vi skal besøge min kusine og hendes mand. Jeg glæder mig så meget! bare min mor og jeg og en masse hygge og teater! På Hilton Hotel! thumbs up!

fredag den 15. januar 2010

ønsker mig!!

White electric piano, Roland FP-4 WH
Behringer MS16 højtalere!!

I Sverige

Det her er mit lille hus. Efter min mand er færdig på konservatoriet i stockholm og jeg også har taget en uddannelse den vej, køber vi denne ødegård i sverige. 15 km. fra Göteborg. Helt ensomt ligger dette fantastiske sted. Om Sommeren når skoven er grøn kan man gå lange ture i skoven i timevis, og stadig komme til steder man aldrig har set. der er elge og smådyr og fugle der synger. Du kan bade i søen og lave bål bag huset datten lang. Om vinteren kan du stå på ski i den sneklædte skov og på de mange stier med høje bakker! Om dagen kommer der elever til vores hus for at modtage klaver, saxofon og sang undervisning af min mand og jeg. Udover det laver min mand musikterapi, især for børn!
Vi har en køkkenhave hvor vi dyrker de vigtigste grøntsager selv, økologisk.

bag huset lidt væk fra huset, har vi en lille plads hvor vi har et udekøkken og en bålplads.
Nogle aftner om ugen og i weekenderne spiller jeg (og min mand, og vores fællesvenner fra stokholm konservatorie, hvor min mand har studeret sammen) på en lokal jazz club.


Vi har 3 børn. måske 4!

Jeg har min christiania bike fra København med derop som jeg kører lange ture på!


Inde i huset har jeg mit eget lydsystem, Bazooka soundsystem, som er mit primæet arbejde. Der kommer mange kunstere til ødegården for at opleve "den nye lyd".

Om Natten sover jeg i et rum som dette, med en dobbeltseng. Der kan jeg ligge og kigge på stjernerne og ud på en sneklædt skov om vinteren. Der er et system der automatisk slår til om sommeren så der ikke kommer sol ind.
Vi har geder som kan give os mælk og ost. Sofie, Mathilde og Felix, hedder de.

Vores hønsegård der giver os æg. De spiser aller vores rester og på den måde hjælper vi hinanden!
min konto

... Jeg kan jo ikke gøre for min hjerne har damp

Sofie

Mørke, tandlæger, krummer, mange mennesker på ét sted, metal, folk der rører/krammer mig uden jeg kender dem, dyr, blodprøver, højter, sove med hovedet ind mod en væg.

tirsdag den 12. januar 2010

Er jeg voksen nu

12/01-2010 22:34. Voksen som barn, barn som voksen. 18 år. jeg har haft en fantastisk dag. pisse gode gaver! mathilde. familie. mhm

mandag den 11. januar 2010

mor;far

papzi
Mutzi
Pipzi

Mutzi, Papzi, Pipzi - Nytårsaften 2009/2010
Vi mangler kun Lepzig og Lejzen

18. får
Det 18. Får

Imorgen starter mit 19. år.
det 18. har været underligt, vanvittigt, langt ude og fuldstændigt fantastisk.
måske er denne dag i virkeligheden mit nytår. Dagen før min fødselsdag tænker jeg altid på alting - lidt som andre tit gør det op til nytår.
Jeg har oplevet så meget, det har været et turbo-langsomt år.
D. 5 Januar 2009:
Gymnasiet keder mig. det gør mig forvirret og udtilpas. men hvis jeg ikke kan og skal være her, hvor hører jeg så til? hvor er min plads og min brik i væggen. Jeg føler et tomrum som skal fyldes ud, men hvordan og hvornår. Kan jeg nogensinde være dér på dét sted hvor det er det positive der styrer og ikke helvede der griner af mig hver gang jeg går op af de grå kedelige trapper mod lokale 202.
Nikolaj. Hvad med Nikolaj. han fylder alting. fylder ingenting. jeg kan ikke klare hans syn og blik på hende. jeg ved at det er der. de har det.
17. jan. 2009:
Jeg har alting. Men idag mistede jeg. Nu har jeg ikke længere alting. Nikolaj og jeg er gået fra hinanden. Det er egentlig en lettelse. vi var meget enige. vi skal self. stadig snakke sammen, bliver vi ligesom nødt til eftersom vi går i kl. sammen. Men det bliver underligt..... det skal nok gå.
25. Februar 2009:
det flyder sammen. timerne. dagene. ugerne. hvilken dag er det? hvad er klokken. hvornår har jeg fri, ferie, weekend. pusterum. jeg kan ikke klare det her sted. lugten af gamle bøger, snobbede gymnasieunger og firkantede lokaler. jeg får klaustrofobi Nikolaj er kærester med hende. hende der burde tapes fast til gulvet så alle kan træde på hende.
Gymnasiet får mig til at føle skam. skam over mig selv om mit liv.
- idag meldte jeg mig ud. jeg er fra og med idag en af dém. En af dem der er droppet ud af gym.

April 2009:
jeg sidder her i frankrig. det kilder i maven at tænke på at jeg er hernede helt alene. Uden mit skjold. Uden aalborgsgader at se nedover.
De kigger anderledes her i den lille katolske by. Kris og Kellian er utrolig søde. vilde. forfærdelige når deres mor, dina ikke er i nærheden. faren... han er uhyggelig.

maj 2009:
jeg tog hjem fra frankrig. de slog dem. mor, solen er så rød.

Juni: Nibe festival. fuck jeg hader nibe festival. forfærdelige lille fede festival. føj. men i år blev det helt unikt. vejret. menneskerne. det hele var så harmonisk og jeg følte mig for første gang i meget lang tid lykkelig.
jeg tror der tændes et lys for mig. da jeg kiggede ham ind i hans brune øjne.. og da vi cyklede ned til stranden for at bade. Det var lidt som en ville det have været beskrevet i en novelle eller en smuk film. utrolig romantisk. men fuldstændigt realistisk. Daniel.

juni: Interrail med lau og julie om to dage! jeg glæder mig for sygt. vi skal bare se solen danse og togene rulle, toppe af paladser og pladser med boder. de er de bedste.. men kommer til at savne ham den der daniel derhjemme.

aug 2009:
hvad skal jeg gøre af mit liv?????? buuhuuu! sofie. stop med at klunke og ta' dig sammen. du VED HF ikke er noget for dig. men du søgte ind alligevel.

D. 4 august 2009:
idag startede jeg på det bedste jeg nogensinde har startet på i mit liv. Aalborg Produktionsskole. det lyder af ingenting, men det er så meget og så meget det jeg har søgt. her kan jeg udforske og udfolde. mit kreative jeg eksploderer. Jeg elsker at være i nærheden af Felix og de andre musikere. deres personlighed, den musiske ligegyldighed er så stor og så elskelig.
Her er jeg.

okt 2009:
Jeg blev underviser på støvring skole i musik!
jeg begyndte at skrive mit eget musik


december 2009:
jeg blev fri


Jeg har så meget fra dette år. gode, dårlige, fantastiske, farverige, syngende, smilende og latterlige minder. Surt og sødt, mørkt og lyst. karneval. Hobro. kærlighed. Ulykke. I år håber jeg at jeg finder sofie.

søndag den 10. januar 2010

Stop

stop. med. at. gøre. dét. jeg forstår ikke hvorfor det kan ske.... igen......! stop.

anne bak

Du skal ikke leve dit liv efter en bold du har købt på nettet. Heller ikke selvom der står på pakken at den er magisk og mystisk - nej, lad være. pga. den bliver jeg nu officielt nødt til at pakke mine ting og flytte til Sverige el. lign., slette min facebook og måske købe en ny seriøs paryk.

M.v.h Sofie Christiansen, Anne Bak fra nu af.

lørdag den 9. januar 2010

Tillykke Bowie

Tillykke med fødselsdagen igår, Bowie. Jeg håber du fik alt hvad du ønskede dig.
Kærligst Sofie

R.I.P

Boys

The city will make you mean
But that's just make-up on your face.

Rebel Rebel

torsdag den 7. januar 2010

Jedi

Du er tyk og din mor ligner noget der er på tilbud i Føtex.
thumbs up!!!!!!
Citat Leonardo Da Vinci, i min drøm; "Mennesket skal opstilles som en firkant. Vi har 4 sider, 4 punkter der gør os til alt hvad vi er. I bunden af firkantens ene hjørne er Balancen. I det andet hjørne er det dyriske. I det ene øverste hjørne har vi tanken og i det andet ydelsen. Det er din opgave at fortælle det til din verden, sofie".
???????????????????????????????????????
Citat H.C Andersen i min drøm; "Skriv en novelle der hedder "En sommerdag i December".".
??????????????????????????????????????????????
En anden mand i min drøm sagde; "Hvorfor forlade mig, når vi kan forlade det sammen - alene". hvad mon det menes.


onsdag den 6. januar 2010

BØSSEBLOD


VI SKAL FANDME IKKE HAVE NOGET BØSSE-BLOD HER I DANMARK! FØJ FOR SATAN. GODT BØSSER IKKE KAN DONERER BLOD HER!
jeg står her med Ole Jensen, førtidspensionist.
"Ole, hvad ville du sige til, hvis det blev lovligt at homoseksuelle mænd kunne blive bloddonor?"
"ja, hvad ville jeg sige da. Jeg vil saksulme da ikke have bøsseblod i mine åre. Den sygdom vil jeg helst se mig fri fra, da!"

- Jeg siger hermed tak til Ole fordi han gav sig tid til at svare på mit spørgsmål. Vi vender tilbage med de sene nyheder, hvor vi har eksperter i studiet for at vurderer en yderst sjælden vase fra Kina, som Karen Mathisen har taget med sig, hele vejen hjem fra en ferie med hendes mand, i Thailand 1941!
Senere i aften byder DR1 på "Sofie Trolde Spørger DK"
Se også med på tv2 hvor Dronningen vil lære dig at danske Break Dance.

HJÆLP