fredag den 24. juni 2011

jeg er vild.

tirsdag den 14. juni 2011

nu
imorgen sker det
i morgen har jeg
kære dig
du som er i alting og du som gror i ingenting
jeg har lyst til at gøre dig til mit og mere. mit eje. jeg. til det. og mere.
og ved ikke hvad det er jeg mener. men det er ihvertfald noget jeg prøver at sige, jeg ved slet ikke hvorfor jeg skriver, eller om jeg skriver for at finde en grund. Jeg tror bare jeg skriver fordi det giver en tryghed .. i at dele, og alligevel føle ingen følger med. frem og tilbage og alligevel er det som om jeg sidder på den samme seng, i det samme værelse år efter år. men væggene er bare flyttet og håret blevet kortere, farvet en million gange - for nu endelig at blive sig selv.
som om duften er blevet en ny, anderledes, forandringen i byen gør duftene og lydene i mit værelse hørbare, synlige, usynlige. sygelige. jeg ved det ikke. jeg er træt, træt af at være søvnig og træt af at være trættende og træt af at prøve at skrive nogle ord herinde, som jeg ikke føler er nødvendigt. jeg er generelt træt af folk som jeg selv, fordi de er så trættende i længden. altid så spændende, men uden indhold, jeg er træt af folk i tv og af at de har sminke på i TV avisen. det er lamt at man ikke må bande og det er underholdene at vi har ytringsfrihed i dk og alligevel må jeg ikke sige alt hvad jeg mener. men det er nok min egen skyld, forid jeg kan jo bare lade være med at mene meninger om noget som ikke er meningen. og hvorfor bliver jeg evd med at skrive sådan der? det er jo totalt kliché.

jeg elsker dig
også imorgen

torsdag den 9. juni 2011

Fremad
On a lonely planet..
det er mærkeligt når man føler at hele ens verden, har holdt noget skjult for en. at alle de mennesker man har sat sin lid til og virkelig inderligt haft tiltro til, pludselig viser sig at være noget andet. Det oplever jeg sikkert mange gange i dette liv. men den her situation er noget af det mest hjerteskærende jeg længe har oplevet. Jeg havde givet min lid til den dreng, og til de mennesker. hvordan kan man gøre sådan noget, hvordan kan man holde sådan noget bag min ryg? er det mig der har været blind, eller har de alle sammen bare holdt deres pokerface godt? jeg kunne jo godt mærke at de sænkede blikkene, hviskede lidt mere end normalt og at der på en måde var en spænding. men at være blevet forrådt af en af de personer man har elsket engang, er ikke sjovt. det bliver det aldrig.
men hvad kan man så lære af det? - stol aldrig på potheads.

NOTE: det er dumt at være utro, når personen man er utro med, ikke kan holde sin kæft. Man bliver på den ene eller anden måde nødt til at have en aftale om, at det forbliver en ting imellem De to, så længe det er en som den part man er utro, kender.

heldigvis er verden ikke så sort som den kunne have været. sommeren er på vej, der er lyse nætter under opsejlning. Og Han er ikke som dem. han gør det hele på en anden måde, en måde som passer på mig. Så fortiden er sgu noget shitty bitchy stuff nogle gange, men heldigvis finder man tit ud af hvem der er man kan stole på og hvem der i virkeligheden er det vigtigste.
jeg tømmer vinflasker for at det skal ligne jeg har venner