tirsdag den 13. december 2011

Sofie Trolde??????????????????????????hvem????????????????????+++??++++??

Dommedag: 21/12-2012


Jeg har siddet og læst med på en debat på selvet.dk og jeg fandt frem til en ret interessant debat der omhandlede, Paralleluniverser. Der var bla. fokus på den gamle Maya kalender, som kun går til og med d. 21 december 2012. Nogle mener at denne dag vil blive dommedag for alle mennesker på jorden samt for jordkloden. Andre mener noget helt andet. Der er bla. en mand ved navn Michael der har denne holdning til det (hvilket jeg synes er totalt flippet):
Hejsa

Det du efterlyser, er nogle ting der findes debatteret her inde og også andre steder

Jordens opstigning til 5 dimensions frekvens, som bliver omtalt som 2012, for året dette vil ske, men det er allerede ved at ske, jorden er ved at gøre klar til sin opstigning, og jeg har faktisk hørt, at hvis vi fortsætter med at hjælpe jorden som vi gør nu, kan det ske før 2012, men igen, det kan også ske efter, da det med årstal er meget svært, fordi at det er menneskeskabt

Når jorden så op-stiger, vil der ikke kunne være krig og vold m.m., alt på jorden vil leve i kærlighed og harmoni, mennesker vil gå over til at blive vegetar, og også rovdyr vil gå over til at blive vegetar, eller uddø

Vi vil gå tilbage til gamle dages system , med noget for noget , og penge vil miste deres værdi og muligvis falde helt væk.

Vi vil blive venner med rumvæsner, som vil komme på besøg mere og mere, også offentlig steder, det er de allerede ved at gøre, men de vil komme endnu mere frem offentligt, så flere og flere ikke vil være i tvivl om at de findes.

Det er ikke dommedag, men forandring der står på dagsorden.

( Kilde: http://www.selvet.dk/index.php/forum/liv-i-rummet/10685-kendskab-til-parallelunivers.html)

Sjovt. MEN en meget spændende debat. der er bla. matematikere der taler statistisk for at der er mange tusinde parallel universer samt et hav af andre dimensioner. Det synes jeg er virkelig spændende. Tænk hvis der lige nu, er en der er mit totale spejlbillede, i et parallelt univers? en der gør nøjagtigt som jeg men måske bare er 5 meter høj?

nå.. men det kan I så lige tænke lidt over. hvis det er.

Invasion fra Rummet


Alle har undret sig over om hvorvidt der er liv i rummet eller ej. Personligt kan jeg ikke se hvordan man kan undre sig så længe om dette spørgsmål i sig selv. - Self. er der liv i rummet. Vi ved ikke engang hvad rummet er endnu. Vi kender jo kun en lille my af hvad det hele består af.
Jeg kan forstå dem der bruger deres livstid på at filosoferer over, hvordan livsformerne i rummet ser ud. men ikke dem der betvivler om der er liv.
Jeg kan godt lide at tænke over, at jo længere man komme i sin tankestrøm mht liv i rummet og uendelighed, kan man pludselig ikke komme længere. Så stopper ens fantasi nærmest med at virke til sidst. Så kan ens tanker ikke komme længere! Er det fordi en større kraft ganske enkelt stopper os mennesker i at tænke længere ud i rummet og uendeligheden, end hvad vi har godt af? eller er det bare fordi vi ikke er kloge nok til at tænke længere og forstå fremmet liv.
De fortalte i TV forleden at de havde fundet en planet 20 lysår væk fra jorden(ca. 193 billioner kilometer væk), der ligner Jorden SÅ meget at de næsten er sikre på der er liv deroppe. Men for pokker tænkte jeg så... hvis den her planet er 20 lysår væk, hvordan kan vi så sikre os at det lys satellitten opfangede fra planeten ikke var/er en eksplosion der er sket for alt alt alt for mange år tilbage? Jeg kan ikke lade være med at tænke, om der så lige nu, 6 lysår fra jorden, er brændende kometer med fuld hastighed direkte mod jorden. Den fuldstændige udslettelse - ligesom det skete for dinosauerne. og hvad ville vi så gøre? ville vi til den tid, kunne nå at spore kometerne på en så tilpas afstand at vi kunne grave civiliserede underjordiske huler, som vi kunne gemme os i, til dramet var overstået? eller bor vi allerede på rumstationer i rummet til den til, med et slags forsvar rundt omkring som beskyttelse? det kunne være sejt og skræmmende hvis vi til den tid bare er små svævende ufoer der er i stand til overlevelse, selv i rummet.
tænk, hvis vi rent faktisk en dag vågnede op her på jorden, kiggede ud af vinduet og fandt ud af at vi var blevet invaderet af et folk fra rummet. De havde fulgt vores levevis igennen mange årtusinder, og ville derfor være 100% i stand til at tage kontrollen fra os, i løbet af igen tid. Hvad ville vi mon gøre? grave os ned i huler eller begå selvmord? ville man samarbejde og ligesom aftale: "hey, hvis vi må forske i jeres kroppe, må i forske i vores".
Eller tænk, hvis Jorden i virkeligheden er et eksperiment i et laboratorium et sted i et parallelunivers. At vi er som bakterier de dyrker i et reagensglas. At de har skabt en verden, som de tester deres projekter på før de lader dem bestå på deres egen klode. At når der sker en naturkatastrofe på jorden er det i virkeligheden et eksperiment fra deres side af? hvordan mon så slutningen på projektet ville være? når der ikke længere ville blive bevilliget penge til projektet. Så ville de smide "vores jord" i skralderen og vi ville for evigt forblive en god videnskabsbog. Vi ville blive brugt til undervisning de næste 20 år på universiteterne om fremtidsforskning af opbygning af universer. men efter års benyttelse, ville vi blive smidt på hylden i et gammelt bibliotek. Så ville jordens jordiske bevismaterialer blive glemt og gå til grunde i en katastrofal brand på deres biblotek.
Hvilken smuk historie det kunne blive.