tirsdag den 13. december 2011

Dommedag: 21/12-2012


Jeg har siddet og læst med på en debat på selvet.dk og jeg fandt frem til en ret interessant debat der omhandlede, Paralleluniverser. Der var bla. fokus på den gamle Maya kalender, som kun går til og med d. 21 december 2012. Nogle mener at denne dag vil blive dommedag for alle mennesker på jorden samt for jordkloden. Andre mener noget helt andet. Der er bla. en mand ved navn Michael der har denne holdning til det (hvilket jeg synes er totalt flippet):
Hejsa

Det du efterlyser, er nogle ting der findes debatteret her inde og også andre steder

Jordens opstigning til 5 dimensions frekvens, som bliver omtalt som 2012, for året dette vil ske, men det er allerede ved at ske, jorden er ved at gøre klar til sin opstigning, og jeg har faktisk hørt, at hvis vi fortsætter med at hjælpe jorden som vi gør nu, kan det ske før 2012, men igen, det kan også ske efter, da det med årstal er meget svært, fordi at det er menneskeskabt

Når jorden så op-stiger, vil der ikke kunne være krig og vold m.m., alt på jorden vil leve i kærlighed og harmoni, mennesker vil gå over til at blive vegetar, og også rovdyr vil gå over til at blive vegetar, eller uddø

Vi vil gå tilbage til gamle dages system , med noget for noget , og penge vil miste deres værdi og muligvis falde helt væk.

Vi vil blive venner med rumvæsner, som vil komme på besøg mere og mere, også offentlig steder, det er de allerede ved at gøre, men de vil komme endnu mere frem offentligt, så flere og flere ikke vil være i tvivl om at de findes.

Det er ikke dommedag, men forandring der står på dagsorden.

( Kilde: http://www.selvet.dk/index.php/forum/liv-i-rummet/10685-kendskab-til-parallelunivers.html)

Sjovt. MEN en meget spændende debat. der er bla. matematikere der taler statistisk for at der er mange tusinde parallel universer samt et hav af andre dimensioner. Det synes jeg er virkelig spændende. Tænk hvis der lige nu, er en der er mit totale spejlbillede, i et parallelt univers? en der gør nøjagtigt som jeg men måske bare er 5 meter høj?

nå.. men det kan I så lige tænke lidt over. hvis det er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar