onsdag den 5. maj 2010

How to make a Hotdog:

How to make a Hotdog
1. step; Du tager to stk.s pølsebrød fra Netto.

2. Step; du smider pølsebrødet op på den varme brødrister i ca. 1½ minut på hver side, plus minus.
3. Step; Du Kommer vand i en gryde som derefter sættes i kog. Dette sker mens brødene stadig ristes.


4. Step: De røde, gerne syntetiske, pølser kommes ned i det varme vand, vandet må endelig ikke koge imens pølserne opvarmes.

5. Step: Efter ganske kort tid opnår du det ønskede resultat, med en sprød varm pølse og et let ristet brød. Du fører nu disse to ting sammen og opnår følgende resultat (kig på nedstående billede)





6. Step: når disse to ting har fundet sammen i et magisk sammenspil, tager du en brødkniv og flækker brødet i to stykker, men dog stadig sådan at pølsen har en lomme at gemme sig i.
7. Step: du tilføjer Ketchup, efter eget behov


8. step: du tilføjer stærk sennep



Din Kommende Hotdog ser nu således ud:
9. Step: du tilføjer nu de sidste ting som gør den får et helt fantastisk image. Remouladen kommes på




10. Step: rå ristede løg fordeles forsigtigt udover pølsen

11. Step: Ristede løg. for ikke at glemme (hvis man er til den slags)



12. Step: Syltede Agurker, hvilket er et symbol for den danske hotdog!




13: step: DIN HOTDOG ER NU FÆRDIG



14. Step: Du kan vælge at nyde din danske hotdog på en plastic tallerken


14. step: og en kold Cocio (eller rød sodavand) må ganske enkelt ikke mangle!


VELBEKOMME!!! (Nydes afkølet, i godt selvskab og gerne udenfor)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar