tirsdag den 30. marts 2010

mine hænder har også øjne

Siger ydmygt tak til Pommes Helmig og Roozbeh

torsdag den 25. marts 2010

RADIO GAGA


jeg er stolt

I Dag fik jeg særdeles egnet, til MGK NORD som sanger.... så er chancen for jeg kommer ind utrolig stor.. så stor at de sagde jeg kunne sove trygt om natten. Det er så vildt og lettende og dejligt.... endelig har jeg opnået noget... jeg er så stolt at mig selv.

torsdag den 18. marts 2010

min fremtid og dit liv

Hvad skal jeg stille op. Hvad skal jeg tage ned og hvor skal jeg tilføje mig selv. Jeg er altid den der står i spidsen, men alligevel føler at jeg er reserven blandt reserverne. Måske kan i morgen blive dagen hvor jeg slår op på siden der præcis fortæller at det er min vej, måske bliver i morgen dagen hvor jeg finder ud af at jeg er og ikke bliver.
jeg ved det ikke, selvom alle siger jeg burde vide. Kan jeg være egnet uden i virkeligheden at kunne egne mig til ret meget? Jeg er efterhånden perfektionist - Ingen støj, ingen fejl, ingen forkerte farver eller ord. Du vender ikke mig om, nærmere vender jeg dig. Jeg er egocentreret og ustabil, jeg har rodet hår og korte negle, talent og intet talent. Jeg kan gå og jeg kan løbe, jeg kan høre og jeg kan give. Jeg er stadig den samme. Egoistisk, satanisk, tragikomisk og uden videre sammenhæng. Forskellige sider, med forskellige farver, årstal, sammenhæng, stemme- kopi. kopi af det fremmede som er næremere mig nu, end nogensinde før. Jeg burde rejse mig fra det kaos jeg altid vælger at skabe, bygge en ny tillid, stole og give mig hen, men hvorfor. Der er så mange helte der er modige og brave for mig dagen lang, giver mig frihed og mad på bordet. Jeg kan klippe og farve mit hår, tabe mig 4 kg. for derefter at tage 6 på, jeg kan lægge makeup til ukendelighed, bære paryk og lange støvler. Jeg kan opgive et andet navn, pålægge mig for store ansvar og lægge ord i min mund. Jeg kan give dig dyre gaver som giver mig overtræk, kysse dig med følsomhed- den der forlængst forsvandt, fortælle at jeg er den du ser, men stadig ryste på hovedet over pigen i spejlet - mig, eller dig, i værste tilfælde dronningen.

onsdag den 17. marts 2010

tirsdag den 16. marts 2010

onsdag den 10. marts 2010

Långsam

Jeg kan krypa på knäna till ett berg i Tibet.
Ta dig til månen i egen raket.
Vi kan riva en mur i Berlin.
Göre natten til dagarna, vatten til vin.
Om jag får göra dig långsam,
gör jag precis vad du vill,
om jag får göre dig långsam.

Bo Kaspers Orkester

tirsdag den 9. marts 2010

i medgang og modgang

til døden os skiller

søndag den 7. marts 2010

fuck

you are ugly as fuck

jeg er træt

tirsdag den 2. marts 2010

Dagens mand:

Dagens mand er min far.
Han er dagens mand hver eneste dag.

Ham dér

Du fanger mig, lige der hvor det gør allermest ondt, men hvor det kun er dig der hjælper. Du ér - og mere til.

om nattenJeg er glad for jeg valgte at købe en mac...... generelt er jeg glad.
I dag skulle jeg først møde klokken 13.00.
Nu skal jeg ned og træne.
Jeg hører Sorten Muld og tænker på hvor meget jeg glæder mig til sommeren så skoven er grøn igen....... og ikke sort-mørk-fugtig-kold på sådan en uhyggelig død-forladt måde.