lørdag den 13. februar 2010

this city will make me dirty


jeg blev klippet ved en frisør der hedder Kim, han sagde jeg var underlig efterfulgt af; "Du en sådan en rigtig hippie med hår på fissen..... " han lignede en pokémon... og hader 1000fryd! hahahaha han var så sjov. der vil jeg klippes altid!!!
(torsdagens) Dagens mand: KIM!

im all right girl

Lørdag d. 13. Feb: Daniel
Søndag d. 14. feb: Daniel
Mandag d. 15. feb: Undervise Sammenspilsholdet + holde generalprøve for deres forældre!
Tirsdag d. 16. feb: JULIE VELLING og LAU!!!
Onsdag d. 17. feb: JULIE!!!
Torsdag d. 18. feb.: JULIEEEEEEE
Fredag d. 19. feb: København! måske skal jeg se Live fra Bremen med min storebror. Glæder mig til at se ham og til at se hans lejlighed!
Lørdag: Joline + Sushi med broder! håber på at se Kristian
søndag: hjem til Aalborg og slappe af!


Dagens køb: Hårfarve, SKO plato!, tørklæde i net-stof, i brændt orange og en netundertrøje!

tirsdag den 9. februar 2010

frihettt

Jeg vågnede klokken 10.14, jeg stod op, tog mit tøj på og gik til lægen for at finde ud af om jeg havde pest, det var ikke pest. Heldigvis. På vej væk fra lægen stødte jeg ind i min frisør - som jeg var sten sikker på var homoseksuel- men med en kvinde i hånden. Han kiggede på mig og sagde "du er sgu da underlig" også sagde jeg "hvad" også svarede han "ja, du har sgu da klippet dit hår selv.... du er fandme underlig... hippie" også grinte jeg. også var den samtale slut. Jeg tog i skole og havde interval-teori, det var stenet. Så mødte jeg Daniel inde i byen også tog vi ud for t købe fjer i en hobby butik! så¨købte vi rodfrugter og nødder i Føtex, for derefter at blive låst ude fra lejligheden, MEN så kom rasmus med en nøgle. Det var godt for jeg var tæt på at pisse i bukserne! Daniel brugte ventetiden på gangen ved at vise mig billeder af en Drejelirer han skal til at bygge ud af en gammel guitar - held og lykke til ham også.
Så spiste jeg mad, som Dalle, Rass og jeg lavede også tog jeg ned for at træne... også jeg fandme i sol, fordi det sagde lægen kunne hjælpe mig (?????) og faktisk klør jeg næsten ikke (wow). Så ringede jeg til Emma for at sige hun var taget af sammenspilsholdet, men egentlig havde jeg en snu bagtanken med at mobbe hende med alt, for hun er sjov og tøset. Måske verdens mest tøsede person. I skolen bliver jeg kaldt Miss Sophie, det er et problem. nu sidder jeg og stener, som jeg næsten altid gøre. Jeg har smurt mine fødder ind i hampcreme, misunder Ronja der er i Indien, glæder mig til fastelavn på torsdag og til at Julie Velling kommer tirsdag så vi kan planlægge sommerferie, jeg ser sex and The city og tænker over hvilket tøj jeg skal tage på i morgen.
Måske er mit liv alligevel undervurderet

fredag den 5. februar 2010

nice!

i dag var jeg så heldig at have fri fra skole, lønnet. Udover det gjorde jeg et godt køb i en genbrug, tænk dig, det kan stadig lade sig gøre. Jeg fandt et par helt nye Timberland Støvler lige i min størrelse. Da jeg var nede i butikken vidste jeg ikke at det er et godt mærke, man da jeg kom hjem fandt jeg dem på google og prisen er $115,45 så jeg er glad! for de er helt nye og aldrig brugte!